HOME    SZÁLLÍTÁS    ÁRAK    KAPCSOLAT    BLOGOK    FONTOS INFORMÁCIÓK

  +3630/617-6690
IMUNECAPS
microalgae imune mix
Nagy dózisú sejttáplálást hajtanak végre a több mint 4000 hatóanyagnak és a 95%-os felszívódásnak köszönhetően
Ezután sejtszintű méregtelenítést végeznek, melyek erősségét mutatja, hogy még a nehézfémeket is képesek kivezetni a szervezetből
Végül a bennük lévő természetes asztaxantin aktív védelmet nyújt az egészséges sejtek számára.
9.000 ++
elégedett vásárló és kimagasló reorder statisztika
+ ASTAXANTHIN
  Általános szerződési feltételek   


Üzletszabályzat
Ön a megrendelésének elküldésével a Worldwide Human Solutions Kft. vásárlója lesz.

Az eladó adatai:
Név: Worldwide Human Solutions Kft.
Adószám: 29040555-2-42
Banki adatok: OTP Bank 11748100 24897390
Cégjegyzékszám: 01-09-380028
Cím: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10. as. 2.
Telefon: 06-30-617-6690
E-mail: info@imunecaps.hu
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9:00-17:00

Az tárhelyszolgáltató adatai:
Név: ATW Internet Kft.
Ügyfélszolgálat: H-1138 Budapest, Esztergomi út 66. fsz. 1.
Telefon: +36 1 6000 289

A szerződés tárgya
A Worldwide Human Solutions Kft. által Imunecaps webáruház néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk. A vásárolt áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a magyarországi gyártó és az alapanyag forgalmazók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontosságáért, ill. pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus fotók, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

Vételár
A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Csomagolási és egyéb adminisztrációs költséget nem számolunk fel! Az esetleges elírásokból eredő károkért a Worldwide Human Solutions Kft. nem vállal felelősséget.

A rendelés menete

1; Oldalunkon a vásárlás egy egyszerű regisztrációhoz kötött, mely regisztráció az első lépés a megrendeléshez.

2; Regisztrációval kapcsolatos további információkat az Adatvédelmi tájékoztató menüpontban olvashat!

3; Az Imunecaps nevű webshop oldalain található "MEGRENDELÉS" gomb segítségével tud megrendelést indítani akár új, akár meglévő felhasználónk.

4; A megrendelés első lépéseként ki kell választani azt a termék csomagot, amelyet megrendelni kíván.

5; A második lépésben kell megadnia a számlázásra és a szállításra vonatkozó adatokat, szintén itt tudja megadni, hogy hogyan szeretné a termék ellenértékét megfizetni.

6; A megrendelés lezárása előtt, kérjük, hogy fogadja el az adatlap alján található "Adatkezelési tájékoztatót" és ha amennyiben egyet ért, úgy a marketing hozzájárulására vonatkozó részt is pipálja ki! A marketing hozzájárulás részleteit, a Marketing és adatvédelem menüpontban olvashatja el!

7; A megrendelés lezárásának első lépéseként a "Megrendelés rögzítése" gombra kell kattintania.

8; A következő lépésben a rendszer megjeleníti Önnek a megrendelés adatait, amelyet kérjük ellenőrizzen alaposan. Amennyiben a megadott adatokon módosítani szeretne, úgy kattintson az "Adatok módosítása" gombra. Ha az itt megadott adatokat megfelelőnek találja, akkor a "Megrendelés véglegesítése" gombra kell kattintania. Ezután a rendszer rögzíti a megrendelést.

9; A megrendelés rögzítése után, egy visszaigazoló oldal jelenik meg, mely tartalmazza a kiválasztott fizetési módokhoz tartozó következő lépéseket.

Miszerint:

- utánvételes fizetési mód esetén: a visszaigazolás egy érkező e-mailre hívja fel a figyelmet, melyben a megrendelést cégünk megerősíti.
- előreutalásos fizetési mód esetén: a visszaigazolás egy érkező e-mailre hívja fel a figyelmet, melyben a megrendelést cégünk megerősíti, és tartalmazza az előreutaláshoz szükséges adatokat.
- bankkártyás fizetési mód esetén: a visszaigazoló oldalon a "Fizetés most" gombra kattintva tudja megfizetni a termék ellenértékét.


A megrendeléséhez tartozó szállítási díjat cégünk minden esetben átvállalja, így ennek költsége 0 Ft.

A kiszállítással kapcsolatban cégünk két partnerrel áll szerződésben:

- MPL POSTACSOMAG - MPL FUTÁRSZOLGÁLAT - a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata
- GLS FUTÁRSZOLGÁLAT - (GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.)


A kiszállítást végző céget minden egyes esetben az alapján választjuk ki, ami a legmegfelelőbb ahhoz, hogy a megrendelt termék(ek) megfelelő időben érkezzen(ek) meg ügyfeleinkhez, így ennek kiválasztási jogát minden esetben fenntartjuk.

A Worldwide Human Solutions Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton, e-mailben haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. Az elektronikus levelet fogadó szolgáltató esetleges technikai problémáiból, továbbá a megrendelő regisztráció során tévesen megadott adatokból eredő hibákért felelősséget nem vállalunk.

A Worldwide Human Solutions Kft. a megrendeléseket a beérkezésüket követő munkanaptól számított 3-5 munkanapon belül kiszállítja, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezik. Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Worldwide Human Solutions Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Amennyiben azonnali készlettel rendelkezünk a megrendelt termék(ek)ből, azt a megrendelést követő másnap (munkanap) az aktuálisan szerződött futárszolgálatnak átadjuk kiszállításra.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.

Ha tévedésből mégis mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunknak az info@imunecaps.hu e-mail címen vagy telefonos elérhetőségeinken (+3630/617-6690) vagy a kiküldött visszaigazoló e-mailre válaszolva. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket!

Elektronikus úton kötött távollevők közötti szerződés

2014. június 13. péntek 0:00 órától az egész EU-ban egységes szabályozás lépett életbe az e-kereskedelemben. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján kötelesek a webáruházak a szerződési feltételeket alkalmazni. Törvényi tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve, az alábbi helyen érhetővé tesszük az idevonatkozó szabályozást:

Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Elállás joga

A megrendelés átvételétől számítva Önnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük ezen nyilatkozatát írásban, e-mailben vagy postai úton juttassa el ügyfélszolgálatunknak, amelyet visszaigazolunk Önnek. A vásárlástól való elállás bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajuttassa ügyfélszolgálatunk címére. A termék visszaszállítása és annak költsége a Vásárlót terheli, ezt átvállalni nem áll módunkban. A teljes vételárat a vásárlástól való elállás bejelentéstől számított 14 napon belül visszatérítjük, de ennek előfeltétele a termék megfelelő állapotban való visszajuttatása.

Az elállási jog alóli kivétel

A 45/2014. Kormány rendelet 29. § alapján az elállási jog nem gyakorolható romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, ill. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Tekintettel arra, hogy termékeink többsége egészségügyi és higiéniai kategóriába tartozik, ezért felbontott csomagolású terméket nem áll módunkban visszavenni.

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

A 45/2014. Kormány rendelet 15. § alapján a webáruház üzemeltetője köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon "fizetési kötelezettséggel járó megrendelés" vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a szerződés semmis. A semmisségre csak a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni.

Tájékoztató

Az online vásárlás elektronikus úton kötött távollevők közötti szerződésnek minősül. A Worldwide Human Solutions Kft 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete alapján végzi online tevékenységét, és a rendeletnek megfelelő tájékoztatást nyújtja a Vásárlóknak az információ oldalon és az üzletszabályzat oldalon, amelyek összességében tartalmazzák a távollevők közötti szerződés feltételeit.

6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás

11. § (1) Üzlethelyiségen kívül kötött szerződés és távollévők között kötött szerződés megkötését megelőzően a vállalkozás köteles világosan és közérthető módon tájékoztatni a fogyasztót:

a vállalkozás nevéről, címéről, elérhetőségéről, ügyfélszolgálatáról és panaszkezeléséről a vásárlási folyamatról, rendelés visszamondásról, és visszaigazolásról a fizetési módokról, szállítási feltételekről és költségekről a vételárról és termékinformációról az elállás jogáról és annak módjáról a termékszavatosságra és jótállásra vonatkozó jogszabályi kötelezettségről

8. A szerződéskötésre vonatkozó formai követelmények távollévők között kötött szerződés esetén

14. § Távollévők között kötött szerződés esetén a vállalkozás a 11. § (1) bekezdésében előírt tájékoztatást - világos és közérthető nyelven - a fogyasztóval közli, vagy azt a fogyasztó számára elérhetővé teszi az alkalmazott távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköznek megfelelő módon.

szerződési feltételekről való előzetes tájékoztatás fizetési kötelezettséggel járó megrendelés fizetési módok

18. § A távollévők között kötött szerződés megkötését követően - ésszerű időn belül, de a termék adásvételére irányuló szerződés esetén legkésőbb az átadáskor, a szolgáltatásnyújtására irányuló szerződés esetén legkésőbb a szolgáltatás teljesítésének megkezdésekor - a vállalkozás tartós adathordozón visszaigazolást ad a fogyasztónak a megkötött szerződésről. A visszaigazolás tartalmazza a) a 11. § (1) bekezdésében meghatározott tájékoztatást, kivéve, ha azt a vállalkozás már a szerződés megkötése előtt tartós adathordozón a fogyasztónak megadta; és b) ha a fogyasztó a 29. § m) pontja szerinti nyilatkozatot tett, az erre vonatkozó visszaigazolást

9. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog

20. § b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

12. A vállalkozás kötelezettségei a fogyasztó elállása vagy felmondása esetén

23. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

13. A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

24. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi. (2) A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.

14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

Szerzői jogi információk

Az Imunecaps valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei a Worldwide Human Solutions Kft. szerzői jogvédelme alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Figyelmeztetés!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Ajándék termék

Megrendeléseink mellé ajándék terméket küldünk, mely akció visszavonásig érvényes. Amennyiben a rendelés pillanatában az oldalunkon, illetve a rendelés visszaigazolásánál ez fel van tüntetve, úgy jogosult az ajándék termékre, melyet a megrendelt termék mellé helyezünk el.

Az ajándék terméket igyekszünk az alapján változtatni, amit hasznosnak és értékesnek találunk.

Menü:
Home
Szállítás
Árak
Blogok
Kapcsolat
Lap teteje
Dokumentáció
Mikroalgák
Információk
Impresszum
ÁSZF
Adatvédelem
info@imunecaps.hu
  +3630/617-6690
microalgae
imune mix
  Általános szerződési feltételek   
Üzletszabályzat
Ön a megrendelésének elküldésével a Worldwide Human Solutions Kft. vásárlója lesz.

Az eladó adatai:
Név: Worldwide Human Solutions Kft.
Adószám: 29040555-2-42
Banki adatok: OTP Bank 11748100 24897390
Cégjegyzékszám: 01-09-380028
Cím: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10. as. 2.
Telefon: 06-30-617-6690
E-mail: info@imunecaps.hu
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9:00-17:00

Az tárhelyszolgáltató adatai:
Név: ATW Internet Kft.
Ügyfélszolgálat: H-1138 Budapest, Esztergomi út 66. fsz. 1.
Telefon: +36 1 6000 289

A szerződés tárgya
A Worldwide Human Solutions Kft. által Imunecaps webáruház néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk. A vásárolt áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a magyarországi gyártó és az alapanyag forgalmazók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontosságáért, ill. pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus fotók, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

Vételár
A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Csomagolási és egyéb adminisztrációs költséget nem számolunk fel! Az esetleges elírásokból eredő károkért a Worldwide Human Solutions Kft. nem vállal felelősséget.

A rendelés menete

1; Oldalunkon a vásárlás egy egyszerű regisztrációhoz kötött, mely regisztráció az első lépés a megrendeléshez.

2; Regisztrációval kapcsolatos további információkat az Adatvédelmi tájékoztató menüpontban olvashat!

3; Az Imunecaps nevű webshop oldalain található "MEGRENDELÉS" gomb segítségével tud megrendelést indítani akár új, akár meglévő felhasználónk.

4; A megrendelés első lépéseként ki kell választani azt a termék csomagot, amelyet megrendelni kíván.

5; A második lépésben kell megadnia a számlázásra és a szállításra vonatkozó adatokat, szintén itt tudja megadni, hogy hogyan szeretné a termék ellenértékét megfizetni.

6; A megrendelés lezárása előtt, kérjük, hogy fogadja el az adatlap alján található "Adatkezelési tájékoztatót" és ha amennyiben egyet ért, úgy a marketing hozzájárulására vonatkozó részt is pipálja ki! A marketing hozzájárulás részleteit, a Marketing és adatvédelem menüpontban olvashatja el!

7; A megrendelés lezárásának első lépéseként a "Megrendelés rögzítése" gombra kell kattintania.

8; A következő lépésben a rendszer megjeleníti Önnek a megrendelés adatait, amelyet kérjük ellenőrizzen alaposan. Amennyiben a megadott adatokon módosítani szeretne, úgy kattintson az "Adatok módosítása" gombra. Ha az itt megadott adatokat megfelelőnek találja, akkor a "Megrendelés véglegesítése" gombra kell kattintania. Ezután a rendszer rögzíti a megrendelést.

9; A megrendelés rögzítése után, egy visszaigazoló oldal jelenik meg, mely tartalmazza a kiválasztott fizetési módokhoz tartozó következő lépéseket.

Miszerint:

- utánvételes fizetési mód esetén: a visszaigazolás egy érkező e-mailre hívja fel a figyelmet, melyben a megrendelést cégünk megerősíti.
- előreutalásos fizetési mód esetén: a visszaigazolás egy érkező e-mailre hívja fel a figyelmet, melyben a megrendelést cégünk megerősíti, és tartalmazza az előreutaláshoz szükséges adatokat.
- bankkártyás fizetési mód esetén: a visszaigazoló oldalon a "Fizetés most" gombra kattintva tudja megfizetni a termék ellenértékét.


A megrendeléséhez tartozó szállítási díjat cégünk minden esetben átvállalja, így ennek költsége 0 Ft.

A kiszállítással kapcsolatban cégünk két partnerrel áll szerződésben:

- MPL POSTACSOMAG - MPL FUTÁRSZOLGÁLAT - a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata
- GLS FUTÁRSZOLGÁLAT - (GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.)


A kiszállítást végző céget minden egyes esetben az alapján választjuk ki, ami a legmegfelelőbb ahhoz, hogy a megrendelt termék(ek) megfelelő időben érkezzen(ek) meg ügyfeleinkhez, így ennek kiválasztási jogát minden esetben fenntartjuk.

A Worldwide Human Solutions Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton, e-mailben haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. Az elektronikus levelet fogadó szolgáltató esetleges technikai problémáiból, továbbá a megrendelő regisztráció során tévesen megadott adatokból eredő hibákért felelősséget nem vállalunk.

A Worldwide Human Solutions Kft. a megrendeléseket a beérkezésüket követő munkanaptól számított 3-5 munkanapon belül kiszállítja, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezik. Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Worldwide Human Solutions Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Amennyiben azonnali készlettel rendelkezünk a megrendelt termék(ek)ből, azt a megrendelést követő másnap (munkanap) az aktuálisan szerződött futárszolgálatnak átadjuk kiszállításra.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.

Ha tévedésből mégis mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunknak az info@imunecaps.hu e-mail címen vagy telefonos elérhetőségeinken (+3630/617-6690) vagy a kiküldött visszaigazoló e-mailre válaszolva. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket!

Elektronikus úton kötött távollevők közötti szerződés

2014. június 13. péntek 0:00 órától az egész EU-ban egységes szabályozás lépett életbe az e-kereskedelemben. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján kötelesek a webáruházak a szerződési feltételeket alkalmazni. Törvényi tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve, az alábbi helyen érhetővé tesszük az idevonatkozó szabályozást:

Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Elállás joga

A megrendelés átvételétől számítva Önnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük ezen nyilatkozatát írásban, e-mailben vagy postai úton juttassa el ügyfélszolgálatunknak, amelyet visszaigazolunk Önnek. A vásárlástól való elállás bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajuttassa ügyfélszolgálatunk címére. A termék visszaszállítása és annak költsége a Vásárlót terheli, ezt átvállalni nem áll módunkban. A teljes vételárat a vásárlástól való elállás bejelentéstől számított 14 napon belül visszatérítjük, de ennek előfeltétele a termék megfelelő állapotban való visszajuttatása.

Az elállási jog alóli kivétel

A 45/2014. Kormány rendelet 29. § alapján az elállási jog nem gyakorolható romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, ill. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Tekintettel arra, hogy termékeink többsége egészségügyi és higiéniai kategóriába tartozik, ezért felbontott csomagolású terméket nem áll módunkban visszavenni.

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

A 45/2014. Kormány rendelet 15. § alapján a webáruház üzemeltetője köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon "fizetési kötelezettséggel járó megrendelés" vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a szerződés semmis. A semmisségre csak a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni.

Tájékoztató

Az online vásárlás elektronikus úton kötött távollevők közötti szerződésnek minősül. A Worldwide Human Solutions Kft 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete alapján végzi online tevékenységét, és a rendeletnek megfelelő tájékoztatást nyújtja a Vásárlóknak az információ oldalon és az üzletszabályzat oldalon, amelyek összességében tartalmazzák a távollevők közötti szerződés feltételeit.

6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás

11. § (1) Üzlethelyiségen kívül kötött szerződés és távollévők között kötött szerződés megkötését megelőzően a vállalkozás köteles világosan és közérthető módon tájékoztatni a fogyasztót:

a vállalkozás nevéről, címéről, elérhetőségéről, ügyfélszolgálatáról és panaszkezeléséről a vásárlási folyamatról, rendelés visszamondásról, és visszaigazolásról a fizetési módokról, szállítási feltételekről és költségekről a vételárról és termékinformációról az elállás jogáról és annak módjáról a termékszavatosságra és jótállásra vonatkozó jogszabályi kötelezettségről

8. A szerződéskötésre vonatkozó formai követelmények távollévők között kötött szerződés esetén

14. § Távollévők között kötött szerződés esetén a vállalkozás a 11. § (1) bekezdésében előírt tájékoztatást - világos és közérthető nyelven - a fogyasztóval közli, vagy azt a fogyasztó számára elérhetővé teszi az alkalmazott távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköznek megfelelő módon.

szerződési feltételekről való előzetes tájékoztatás fizetési kötelezettséggel járó megrendelés fizetési módok

18. § A távollévők között kötött szerződés megkötését követően - ésszerű időn belül, de a termék adásvételére irányuló szerződés esetén legkésőbb az átadáskor, a szolgáltatásnyújtására irányuló szerződés esetén legkésőbb a szolgáltatás teljesítésének megkezdésekor - a vállalkozás tartós adathordozón visszaigazolást ad a fogyasztónak a megkötött szerződésről. A visszaigazolás tartalmazza a) a 11. § (1) bekezdésében meghatározott tájékoztatást, kivéve, ha azt a vállalkozás már a szerződés megkötése előtt tartós adathordozón a fogyasztónak megadta; és b) ha a fogyasztó a 29. § m) pontja szerinti nyilatkozatot tett, az erre vonatkozó visszaigazolást

9. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog

20. § b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

12. A vállalkozás kötelezettségei a fogyasztó elállása vagy felmondása esetén

23. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

13. A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

24. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi. (2) A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.

14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

Szerzői jogi információk

Az Imunecaps valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei a Worldwide Human Solutions Kft. szerzői jogvédelme alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Figyelmeztetés!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Ajándék termék

Megrendeléseink mellé ajándék terméket küldünk, mely akció visszavonásig érvényes. Amennyiben a rendelés pillanatában az oldalunkon, illetve a rendelés visszaigazolásánál ez fel van tüntetve, úgy jogosult az ajándék termékre, melyet a megrendelt termék mellé helyezünk el.

Az ajándék terméket igyekszünk az alapján változtatni, amit hasznosnak és értékesnek találunk.

Menü:
Home
Szállítás
Árak
Blogok
Kapcsolat
Dokumentáció
Mikroalgák
Információk
Impresszum
ÁSZF
Adatvédelem
2022-minden jog fenntartva